Рождественское Ореховое Печенье с Конфитюром | Christmas Walnut Cookies with Jam


Рождественское Ореховое Печенье с Конфитюром. Невероятно вкусное, красивое, нежное песочное печенье с орехами и клубничным конфитюром (или джемом). Оно идеально подойдет для праздничного стола или для сладкого подарка!

Рецепт: 30-35 штук
1 стакан = 250 мл

1 ст. грецких орехов
2 яйца
200 г сливочного масла
1/3 ст. (70 г) сахара
1/2 ч.л. соли
1 ч.л. ванильного сахара
1,5 ст. (230 гр) муки
Ваш любимый джем или конфитюр

* Магазин для кондитеров Baker Store: bakerstore.ru/?tracking=Shpilko
Скидка 5% по купону: Shpilko
* Я в контакте: vk.com/tanyashpilko
* Я в инстаграм: www.instagram.com/tanyashpilko
* Реклама и сотрудничество: tanyashpilkochannel@gmail.com

Recipe: 30-35 cookies
1 cup walnuts (finely chopped)
2 eggs
200 g butter, softened
1/3 cup sugar
1/2 tsp salt
1 tsp vanilla
1,5 cups flour
your favourite jam

Beat butter and sugar until light and fluffy. Add egg yolks, salt and vanilla (or vanilla sugar). Gradually add flour and mix until well combined. If the dough is too soft and sticky put it in the fridge for 15-20 minutes. Slightly beat egg whites. Using a tablespoon or a small icecream scoop, form small balls. Dip each ball in the egg whites, then in nuts. place each ball on a baking sheet lined with parchment paper. Using a small spoon or your thumb, make an indentation in each cookie. Seal any cracks that form on the sides. Bake in the preheated oven 180C/350F for 12-20 minutes depending on the size of the cookies. Remove from the oven and press the indents again if needed. Fill them with jam. Store in an airtight container at room temp.

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.